روز ملی انار

جشنواره ملی انار در پاییز به عنوان یک رویداد فرهنگی و آموزشی، هر ساله با هدف معرفی و ترویج این میوه ارزشمند و بومی برگزار می‌شود. امسال نیز با حضور دانش‌آموزان مدرسه، جشنواره‌ای جذاب و شاد در راستای آشنایی بیشتر با طعم‌ها و خواص انار و ایجاد فضای خلاقانه برای استفاده از آن در انواع خوراکی‌ها برگزار شد.


در جشنواره امسال، دانش‌آموزان با همکاری معلمان و خانواده‌ها، خوراکی‌هایی با طعم انار تهیه کردند. در این جشنواره، دانش‌آموزان با خلاقیت خود اقدام به درست کردن انواع غذاها و دسرهایی کردند که انار نقش اصلی را در طعم و ظاهر آن‌ها ایفا می‌کرد. از جمله خوراکی‌هایی که در این جشنواره به نمایش درآمد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. **دسر انار و ماست**: یک دسر خوشمزه که ترکیب انار تازه و ماست را به صورت زیبایی در کنار هم قرار داده بود.
2. **پیتزا اناری**: یک نسخه خاص از پیتزا که در آن از دانه‌های انار به عنوان تاپینگ استفاده شده بود.
3. **کیک انار**: یک کیک نرم و خوشمزه با طعم انار که با گلیسیرین انار تزئین شده بود.
4. **آب انار طبیعی**: یک نوشیدنی سالم و طبیعی که از انار تازه گرفته شده بود.
5. **پلو اناری**: یک غذای خوشمزه که در آن از دانه‌های انار برای طعم‌دهی به برنج استفاده شده بود.

جشنواره انار فرصتی برای دانش‌آموزان فراهم آورد تا با استفاده از مواد اولیه طبیعی، خوراکی‌های سالم و خوشمزه تهیه کنند. علاوه بر این، دانش‌آموزان در این جشنواره مهارت‌های جدیدی در آشپزی و خلق خوراکی‌های جدید به دست آوردند. همچنین با همکاری گروهی و هماهنگی، روحیه همدلی و همکاری بین دانش‌آموزان تقویت شد.

 

جشن ملی انار

جشنواره غذا مهرماه ( سال تحصیلی 1405-1404)

جشنواره غذا با حضور دانش آموزان دبستان پسرانه بهشت فردوس
جشنواره غذا با حضور دانش آموزان دبستان پسرانه بهشت فردوس
جشنواره غذا با حضور دانش آموزان دبستان پسرانه بهشت فردوس

جشنواره غذا مادر پسری ( ایجاد حس تعامل و نشاط و کار گروهی )

جشنواره جابر بن حیان

جشنواره غذا با محوریت تخم مرغ

جشنواره ماها

جشنواره جام ورزشی فجر ویژه پایه اول